EYT, Meclis'e geliyor!

Önümüzdeki hafta çalışmalarına başlayacak olan TBMM’nin ilk gündemi emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili düzenleme olacak.

Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ardından çalışmalarına 3 hafta ara veren TBMM Genel Kurulu, gelecek hafta çalışmaya başlayacak. 28 Şubat Salı günü toplanacak Meclis'in ilk gündemi emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili düzenleme olacak.

Gazete Duvar'ın aktardığına göre, EYT düzenlemesi dışında, TBMM gündeminde bekleyen diğer çalışmalara da devam edilecek.

Meclis gündeminde EYT’nin yanı sıra bazı alacakların yapılandırılması kanun teklifi bulunuyor.

TBMM milletvekillerinin büyük bir çoğunluğunun deprem bölgesinde olması sebebiyle çalışmalarına 28 Şubat tarihine kadar ara vermişti.

Güncel Haberleri

Terörle mücadelede önemli bir eşik aşıldı
Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu: Tapusu Lozan’la tescillenmiş bir devlete, Sevr paçavrasıyla meydan okumak; hainliğin daniskasıdır!
Artık o imkanları olacak
Bunu yapan yolculara para cezası kesilecek
Depremler devam edecektik