Faik Öztrak, Devlet Bahçeli'ye Halil Konakcı'yı sordu

CHP Partisi Sözcüsü Öztrak, Hatay ile ilgili açıklamaları nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye seslendi.

CHP Partisi Sözcüsü Faik Öztrak, MYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yüklendi.

"HATAY'IN TÜRK TOPRAĞI OLMASINDAN SİZ DE RAHATSIZ MISINIZ?"

İmam Halil Konakçı'nın Hatay ile ilgili sözleri nedeniyle Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'ın Konakçı için, "Her daim yanındayız" diyerek destek verişini hatırlatan Öztrak şöyle dedi:

"Keşke Yunan kazansaydı’ diyen fesli meczuptan tarih, ‘Hatay’ın çoğunluğu Arap’ diyen Hatay’ın Türkiye topraklarına katılmasından rahatsız olan devlet memurundan dini öğrenenler utanıp sıkılmadan yerlilikten, millilikten bahsediyorlar. Biz buradan sayın Bahçeli’ye açıkça soruyoruz, Hatay’ın Türk toprağı olmasından siz de rahatsız mısınız? Bu memur hakkında ortağınızla birlikte ne yapmayı düşünüyorsunuz? Buna bir yanıt bekliyoruz."

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’