Faik Öztrak'dan AKP'ye "faiz" ve "enflasyon" suçlaması: "Beceriksizlikle veya cehaletle açıklanamaz"

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “’Faiz yükü yüzde 256 arttı. Bu sadece beceriksizlikle veya cehaletle açıklanamaz. Bu milletimize yapılmış bilinçli bir kötülüktür” dedi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “’Faiz sebep, enflasyon netice’ safsatasını uygulamaya koydukları dönemde, Hazine'nin ileriye doğru iç borç anapara yükü yüzde 59 artarken, faiz yükü yüzde 256 arttı. Bu sadece beceriksizlikle veya cehaletle açıklanamaz. Bu milletimize yapılmış bilinçli bir kötülüktür” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Faiz sebep, enflasyon netice’ söyleminin ekonomi politikası olarak uygulanmaya başlamasından itibaren; hazinenin iç borç anapara yükünün yüzde 59, faiz yükünün ise yüzde 256 arttığını açıkladı. Öztrak’ın konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"FAİZ YÜKÜ YÜZDE 256 ARTTI"

“‘Faiz sebep, enflasyon netice’ safsatasını uygulamaya koydukları dönemde, Hazine'nin ileriye doğru iç borç anapara yükü yüzde 59 artarken, faiz yükü yüzde 256 arttı. Bu sadece beceriksizlikle veya cehaletle açıklanamaz. Bu milletimize yapılmış bilinçli bir kötülüktür.”

Gündem Haberleri

AK Parti’ye Katılacağı İddia Edilen Büyükşehir Belli Oldu!
Ankara Barosu’nda Seçim Sonucu Belli Oldu: Elçin Özge Şimşek Çağlayan Kazandı
"Cezaevinde Bir Saniye Bile Pişman Olmadım"
"Benim İçin Tek Bir Hak Var"
Sahte Dolar ve Avro Detayı