Fatih Altaylı'dan Ersan Şen'in adaylık çıkışıyla ilgili yorumu: "Aylar önce söyledi adam"

Gazeteci Fatih Altaylı, Prof. Dr. Ersan Şen'in adaylık çıkışına dair "anlamadım niye herkes çok şaşırdı" diye yorumda bulundu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in altılı masadan ayrılması, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkmasının ardından İYİ Parti'de gözler kimin aday olacağına çevrilmişti. Merakla beklenilen isim televizyon programında ortaya çıktı.

Hukukçu Ersan Şen, İYİ Parti'nin adaylığına talip oldu. Şen'in çıkışına İYİ Parti'den "gelin görüşelim" şeklinde olumlu bir yanıt geldi. Daha sonra İYİ Parti'nin davetinin istişare ve teşekkür daveti olduğu açıklandı.

"ANLAMADIM NİYE HERKES ÇOK ŞAŞIRDI"

Yaşanan gelişmeleri ve Ersan Şen'in bu çıkışını Habertürk yazarı Fatih Altaylı şu sözlerle, video paylaşarak aktardı:

"Anlamadım niye herkes çok şaşırdı. Aylar önce söyledi adam. Prof. Dr. Ersan Şen cumhurbaşkanı adayı mı olacak?"


 

Gündem Haberleri

Sahte Dolar ve Avro Detayı
Meryem Cabbaroğlu Kimdir? Annesi Rus, Babası Yozgatlı: Sosyal Medyada Gündem Oldu
2026-2027 eğitim öğretim yılının ilk ara tatili belli oldu!
T.C. Kimlik numarası şartı!
Özdemir Turgut’un Haymana’daki ofisine ziyaretçi akını