Fatih Portakal'dan Muharrem İnce'ye flaş çağrı: Sinan Oğan’ı bilemem ancak Muharrem İnce’nin durumu gözden geçirip...

Gazeteci Fatih Portakal, Erzurum mitingindeki taşlı saldırı sonrası Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye çağrı yaptı.

Gazeteci Fatih Portakal, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitingindeki taşlı saldırı hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 

"ZAMAN SİYASİ İNATLAŞMALARIN DEĞİL FAŞİZME KOLLEKTİF OLARAK GEÇİT VERMEME ZAMANI"

Portakal'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Erzurum’da yaşananlar ve İmamoğlu’nun bugün yapacağı Konya mitingi öncesi kendini bilmezlerin mesajları iktidar bloğunun çaresizliğini gösteriyor. Organize mi yoksa bireysel mi? Bence hiçbir önemi yok! Çünkü ceza almayacaklarını korunacaklarını biliyorlar. Hiçbir seçimde ülke bu kadar gerilmemişti. Faşizme hep birlikte dur demeliyiz. Sinan Oğan’ı bilemem ancak Muharrem İnce’nin durumu gözden geçirip, adaylıktan çekilmesi gerektiğini düşünüyorum. Zaman siyasi inatlaşmaların değil faşizme kollektif olarak geçit vermeme zamanı. Sorumluluk siyasilerde…" 

Gündem Haberleri

Yurt Gazetesi Temsilcisi Abdullah Ağırkan’dan AK Parti İBB Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş’a Ziyaret
3 sizden 3 bizden görevlendirin...
RTÜK'ten Sözcü TV, Halk TV, NOW TV ve Tele1'e ceza
Cem Küçük'ten dikkat çeken bakanlık önerisi geldi
Mekanizma kurulacak