Fatih Tezcan’dan Cemil Barlas’a çok ağır sözler

analizmerkezi.com'un sahibi Fatih Tezcan, 1ANTV’de yorumculuk yapan Cemil Barlas için "Hasta kokainman" ifadesini kullandı.

Fatih Tezcan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın AKP’ye geçtikten sonra bir “temizlik yapacağını” söylerken, bu “temizliğe” ilk olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) başlanacağını söyledi. Tezcan, bundan sonraki süreç için de “Bu süreçte sanki CB Erdoğan'a yakınmış da ona sufle veriyormuş gibi etiket yapan medya sahtekarları da temizlikten paylarını alabilirler” dedi.

Tezcan, daha önce Barlas’ın “Türkiye’yi artık Tayyip Erdoğan temsil ediyor, biz söylüyoruz ama kendi kafasına göre yapmıyor” ifadelerini kullandığı bir haberin fotoğrafını paylaşarak şu yorumu yaptı:

“Canlı yayınlarda ‘Biz söylüyoruz Erdoğan yapıyor’ diyebilen hasta kokainmanlar medyadan temizlenmezse, yapılacak her temizlik gölgede kalır”

Güncel Haberleri

MasterChef şampiyonu Eren Kaşıkçı'nın ölümünde yeni ayrıntı: Ortağı açıkladı!
Ekran bağımlısı gençlerde 'gece kaydırması' tehlikesi
Yapay zeka devlerinden hükümetlere çağrı: Sınırları aşan teknolojiye fren yapmaya hazır olun
Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?
Dilan Polat'ın ardından Engin Polat'ın sosyal medya hesabına da erişim engeli getirildi