Fazıl Say: 16 Nisan'da bir sürpriz olacak

Fazıl Say, başkanlık sistemini içine sindiremeyen ancak fikrini söylemekten çekinen kitlenin de HAYIR oyu vereceğini; böylelikle 16 Nisan'da bir sürpriz olacağı ve oylamanın HAYIR lehine sonuçlanacağını hissettiğini söyledi.

Aylardır konuşulan 16 Nisan referandumuna sadece 6 gün kaldı. Bugüne kadar sosyal medya üzerinden birçok ‘EVET’ ve ‘HAYIR’ kampanyası başlatıldı. Ünlü isimler de, vatandaş da fikir ayrılığına düştü. Kimi oyunu açıklarken, kimi de siyasetten ve fikirlerini açıklamaktan uzak durdu. Her konuda rengini belli eden Fazıl Say, Instagram hesabında paylaştığı yazıda oyunu söylemekten çekinen bazı ünlü simaların da ‘HAYIR’ vereceğini düşünerek, sonucun HAYIR’cılar tarafından pozitif sonuçlanmasını beklediğini açıkladı.

İşte Say’ın o açıklaması:

“Referandumda “evet diyeceğim” ya da “kararsızım” diyen kitlelerin, fikrini açıklayamayan kamu çalışanlarının, bu radikal değişimi asla içine sindiremeyen o “ünlü simalar”ın, “HAYIR” diyeceğini hissediyorum ve her ne denenirse denensin, her ne dönerse dönsün 16 Nisan akşamı bir sürpriz olacak; Pozitif olsun.”

Güncel Haberleri

MasterChef şampiyonu Eren Kaşıkçı'nın ölümünde yeni ayrıntı: Ortağı açıkladı!
Ekran bağımlısı gençlerde 'gece kaydırması' tehlikesi
Yapay zeka devlerinden hükümetlere çağrı: Sınırları aşan teknolojiye fren yapmaya hazır olun
Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?
Dilan Polat'ın ardından Engin Polat'ın sosyal medya hesabına da erişim engeli getirildi