Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafını paylaştılar

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen hakkında çeşitli iddialar ortaya atılırken örgüt lideri Gülen'den yeni fotoğraf geldi.

Geçtiğimiz günlerde öldüğü, kaçırıldığı son olarak da ABD tarafından Türkiye'ye teslim edildiği iddia edilen FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'den yeni fotoğraf geldi.

Fethullahçı çetenin lideri Fethullah Gülen'in "ABD tarafından Türkiye'ye iade edildiğine" yönelik iddialar dün gazeteci Müyesser Yıldız tarafından dile getirildi. Ancak güvenlik kaynakları, söz konusu iddiaları yalanladı. 

Daha önce de Gülen'in Pensilvanya'daki evinden kaçırıldığı hatta öldüğü iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

FETHULLAH GÜLEN'İN SON HALİNİ PAYLAŞTILAR

Tüm bu iddiaların ardından Fethullahçı yapı tarafından yönetilen Herkul isimli sosyal medya hesabı, Fethullah Gülen'in son halini gösterdiği iddiasıyla daha önce paylaşılmamış bir fotoğrafı yayınladı. 

Öte yandan Gülen'in iade edildiğine yönelik iddialar TBMM Dışişleri Komisyonunda da gündeme geldi. 

CHP milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, komisyon başkanı Fuat Oktay'dan konuya açıklık getirmesini istedi. 

Fuat Oktay, "Bende bilgi yok yani bilgisi olan arkadaşımız varsa paylaşabilir" dedi. Bakan Yardımcısı Mehmet Kemal Bozay “Bizde de bilgi bulunmuyor efendim” şeklinde yanıt verdi.

Gündem Haberleri

PEKİNTAŞ HOLDİNG’TE PATRON-GENEL MÜDÜR İLİŞKİSİ AYYUKA ÇIKTI!
Bakanlık birimleri sahillerde: İşgalcilere göz yumulmayacak
CHP’li Orhan Sarıbal yarın basın toplantısı düzenleyecek
Durdu Özbolat’ın Acı Günü
"Elimizi taşın altına koyuyoruz..."