Fikirtepe'de rezidansta yangın! Bina alevler içinde kaldı

Kadıköy Fikirtepe'de bir rezidansta yangın çıktı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kadıköy’de Fikirtepe Mahallesi'nde bulunan 24 katlı bir rezidansta yangın çıktı. Alt katlarda başlayan yangın, kısa sürede dış cephe kaplaması üzerinden binanın en üst katına kadar ulaştı.


İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye ve Kartal itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışması başlattı. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yangına ilişkin "Kadıköy Fikirtepe Mahallesi’nde yüksek katlı binada çıkan yangın itfaiye ekiplerimiz tarafından kontrol altına alınmıştır. Herhangi bir can kaybı olmadan tahliye işlemi gerçekleştirilmiştir. Yangının çıkış sebebi inceleme sonrasında netleşecektir, geçmiş olsun" açıklamasında bulundu.

Güncel Haberleri

Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?
Sinan Akçıl ve rapçi Murda birbirine girdi
Ankara Valiliği açıkladı: NATO Zirvesi öncesi yeni kısıtlamalar
NATO Zirvesi öncesi gözaltına alınan 75 yaşındaki TEMA gönüllüsüne tahliye
Serenay Sarıkaya'nın ip bikinili pozları sosyal medyayı salladı