Fikri Sağlar Sedat Peker'e çağrı yaptı

CHP eski milletvekili Fikri Sağlar, Süleyman Soylu'nun bir siyasetçinin organize suç örgütü lideri Sedat Peker'den ayda 10 bin dolar aldığı iddialarını yanıtlaması için Sedat Peker'e çağrı yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bir siyasetçinin suç örgütü lideri Sedat Peker'den ayda 10 bin dolar aldığı yönündeki iddiası siyasetin gündeminde yer almaya devam ediyor.

CHP eski milletvekili Fikri Sağlar, Soylu'nun bu iddiasında dile getirdiği ancak adını vermediği söz konusu ismi asla açıklamayacağını, amacının "bildiklerimi anlatırım" diyerek gözdağı vermek olduğunu savundu.

Sağlar, konuyla ilgili Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Peker'e çağrı yapıp "Bu durumda milletvekilini Sedat Peker derhal açıklamalı. Yapmazsa işbirliği var demektir!" ifadelerini kullandı.

Sağlar'ın paylaşımı şöyle:
"Süleyman Soylu, Sedat Peker'den her ay 10 bin $ alan milletvekilinin adını asla açıklamayacaktır.

Çünkü Soylu'nun amacı "bildiklerimi anlatırım" gözdağını vermekti. İşe yaradığı görülüyor!

Bu durumda milletvekilini Sedat Peker derhal açıklamalı. Yapmazsa işbirliği var demektir!

Güncel Haberleri

Kayıp Büşra Bebek Soruşturmasında Yeni Gelişme! Gözaltı Sayısı 10’a Çıktı
Kurtlar Vadisi Senaristlerinin Kaşif Kozinoğlu İfadesi Ortaya Çıktı: "Tesadüfen Denk Geldi"
Seferihisar Belediyesi'ne Rüşvet Operasyonu: 47 Şüpheli Adliyede
Sebze ve Meyve Piyasasında Büyük Operasyon: 41 Firma Yöneticisine Gözaltı Kararı
Kurtlar Vadisi senaristleri ifadeye çağrıldı! Yıllar sonra gelen Kaşif Kozinoğlu soruları