Flaş iddia: AKP'liler o hukuk fakültesine sınavsız kaydolup mezun oluyor!

AKP’lilere sınavsız ve iş garantili hukuk mezuniyeti sağlandığı iddia edildi. Makedonya'da Mustafa Şentop’un Onursal Başkanı olduğu bir üniversitenin AKP'lileri sınavsız şekilde hukuk fakültesine aldığı öne sürüldü.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Mustafa Şentop’un Onursal Başkanı olduğu Makendoya’daki Uluslararası Balkan Üniversitesi’yle ilgili sosyal medyadan flaş bir iddia geldi.

Meclis Başkanı Şentop’un Onursal Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu Uluslararası Balkan Üniversitesi’nin AKP’lillere sınavsız ve iş garantili hukuk mezuniyeti sağladığı öne sürüldü.

Sosyal medyada yayılan iddialara göre, hukuk fakültesinden mezun olan AKP’liler Türkiye’de kolaylıkla Hakim ve Savcı oluyor. Üstelik atanacakları bölgenin bile belli olduğu iddia edildi.

Üniversitenin Yüksek Öğretim Kurulu(YÖK) Denkliğinin de olduğu öğrenildi.

SINAVSIZ HUKUK FAKÜLTESİNE GİRİYORLAR

"Size bomba bir hikaye anlatayım" diyerek söze başlayan gazeteci Serdar Akinan, lise mezunu bir arkadaşının hukuk fakültesine sınavsız şekilde girdiğini belirterek AKP'lilerin çocuklarının hakim- savcı olduğunu iddia etti. 

Akinan, üniversite sonrası atama yapılacak yerlerin bile belli olduğunu öne sürdü. 

Gündem Haberleri

Hastaneden açıklama geldi
Kurban Bayramı'nın ilk gününde acı bilançoyu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu
'Terörsüz Türkiye' mesajı verildi
CHP ile AKP arasındaki fark herkesi şaşırttı
İmamoğlu’ndan videolu ‘mega proje’ paylaşımı