Flaş iddia! CHP’de 15 il başkanı görevden alınıyor!

CHP'de seçim yenilgisinin ardından değişim tartışmaları tam gaz sürerken, partinin çeşitli görevlerindeki isimler bir bir görevden alınıyor. Buna 15 il başkanının daha eklendiği de iddialar arasında.

CHP'de 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçim yenilgisinin ardından başlayan değişim tartışmaları, yüksek sesle dillendirilmeye devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise değişimi yönetim kadrosunda gerçekleştirdi. Partide kurultay süreci ise devam ediyor.

Öte yandan partide birçok ilçe başkanı görevden alınmıştı. O görevden almalara yenileri eklendiği öne sürüldü.

"CHP'DE FIRTINA"

Gazeteci Fatih Ertürk, sosyal medya hesabından CHP'nin 15 il başkanının görevden alındığını yazdı. Ertürk'ün paylaşımı şöyle:

"Hatay’ın Kılıçdaroğlu’na %92 oy desteği sunan Defne ilçe başkanı,aynı oranda oy getiren Arsuz,Samandağ ilçe başkanları görevden alındı;Değişim isteyen aralarında Denizli,Kütahya,Kastamonu,Batı Karadeniz il başkanları da bulunan 15 il başkanı daha görevden alınıyor.CHP’de fırtına."

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’