Foça Devlet Hastanesi kaderine terk edildi

Eski Foça’da bulunan Foça Devlet Hastanesi Necla Midilli Ünitesi'nin kaderine terk edilmesi, Foçalılar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

Foça’da bulunan Foça Devlet Hastanesi’nin terk edilmiş görüntüsü Foçalılar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

Gazetemizin Whatsapp İhbar Hattına fotoğraflarla ulaşan Foçalılar, hastanenin vandalizme kurban gittiğini dile getirerek “Hastane kapatıldığından bu yana kaderine terk edildi. Boş binaya Vandallar, camları, yer döşemelerini ve birçok şeyi kırıp yerle bir etti. Bina çöplüğe dönüştü” dedi.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’e seslenen vatandaşlar, soruna bir çözüm bulunmasını talep ederek “Bu görüntü Foça’ya yakışmıyor. İzmir Valisi sesimizi duysun. Bu binanın Foça’nın tarihinde önemli bir yeri varken bu hale dönüşmesini kabul etmiyoruz” dedi.

Gündem Haberleri

AK Parti’ye Katılacağı İddia Edilen Büyükşehir Belli Oldu!
Ankara Barosu’nda Seçim Sonucu Belli Oldu: Elçin Özge Şimşek Çağlayan Kazandı
"Cezaevinde Bir Saniye Bile Pişman Olmadım"
"Benim İçin Tek Bir Hak Var"
Sahte Dolar ve Avro Detayı