Fuat Oktay ve Nureddin Nebati İçişleri Bakanlığı’nda ağırlandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Nebati ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ı Bakanlık’ta ağırladı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Süleyman Soylu’nun kendisine yönelik hakaretleri nedeniyle İçişleri Bakanlığı’na gitti ancak içeri alınmadı. Özdağ’ın Bakanlık önünden ayrılmasından 2 saat sonra ise Hazine ve Maliye Bakanı Nebati ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’tan Soylu’ya ziyaret gerçekleşti.

NEBATİ: KALBİ VATAN AŞKIYLA ÇARPAN…

Bakan Nebati, Soylu ile olan fotoğrafını sosyal medyadan paylaşarak, “İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ettik. Kalbi vatan aşkıyla çarpan, tecrübesi ve azmiyle ülkemizin yarınlara güvenli yolculuğunda pay sahiplerinden olan değerli kabine arkadaşıma çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

OKTAY: BAŞARILI ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİREN…

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay da Soylu'yu bakanlık makamında ziyaret etti.

Oktay, Bakan Soylu'yu ziyaretinde çekilen fotoğrafları Twitter hesabından paylaşarak, “Ülkemizin huzur ve güvenliği için başarılı çalışmalar gerçekleştiren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ettik" ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri

Hastaneden açıklama geldi
Kurban Bayramı'nın ilk gününde acı bilançoyu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu
'Terörsüz Türkiye' mesajı verildi
CHP ile AKP arasındaki fark herkesi şaşırttı
İmamoğlu’ndan videolu ‘mega proje’ paylaşımı