Fuat Uğur'u FETÖ’cülerle bastılar videosunu sosyal medyaya astılar

Türkiye yazarı Fuat Uğur'un, FETÖ'nün kapatılan yayın organı Samanyolu TV'de bavulcu Baransu ve kaçak FETÖ'cü Uslu ile yaptığı programın görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı

Sosyal medyada Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur’la ilgili dikkat çeken bir video paylaşıldı. Videoda FETÖ’nün kapatılan yayın organı Samanyolu TV’ye konuk olan Fuat Uğur, tutuklu gazeteci Ahmet Şık’ın FETÖ’nün devletteki örgütlenmesini anlattığı “İmamın Ordusu” kitabını eleştiriyor.

Programın diğer konukları ise; FETÖ’nün tutuklu bavulcu muhabiri Mehmet Baransu ve FETÖ’nün kaçak ismi Emrullah Uslu… Programda Fuat Uğur, Mehmet Baransu ve Emrullah Uslu ile birlikte, FETÖ lideri Gülen’e destek çıkarken, tutuklu gazeteci Ahmet Şık’ın “İmamın Ordusu” kitabına sert çıkıyorlar.

Güncel Haberleri

Yapay zeka devlerinden hükümetlere çağrı: Sınırları aşan teknolojiye fren yapmaya hazır olun
Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?
Dilan Polat'ın ardından Engin Polat'ın sosyal medya hesabına da erişim engeli getirildi
2026 YKS tercih işlemleri başladı
Manifest'ten kanser tedavisi gören minik hayranlarına duygulandıran sürpriz