Galata ve Haliç'e '1 Mayıs' pankartı: "Herkes Taksim'e"

Sendikalar, Galata ve Haliç köprüsüne 1 Mayıs pankartı asarak İşçi Bayramı'nda herkesi Taksim'e davet etti.

Sendikalar, Galata ve Haliç köprüsüne astıkları 1 Mayıs pankartlarıyla Taksim’e çağrı yaptı.

DİSK/Enerji-Sen, Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası, İnşaat-İş, Mağaza Market-Sen, TOMİS, DGD-SEN ve DEV TEKSTİL bugün Galata ve Haliç köprülerine 1 Mayıs pankartları astı.

1 MAYIS İÇİN TAKSİM ÇAĞRISI

“Geri alacağız, Taksim bizimdir-1 Mayıs’ta herkes Taksim’e” yazılı pankartlar asan yedi sendikanın, sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlar şöyle:

DİSK/Enerji-Sen: "Galata Köprüsü. Yaşasın 1 Mayıs! 1 Mayıs’ta ülkemizin dört bir yanında meydanlardayız! İstanbul’da Taksim Meydanı’ndayız!"

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası: "İstanbul | Sendikamızın da aralarında bulunduğu Mücadeleci Sendikalar, 1 Mayıs’ın çağrısını yaygınlaştırmak ve kitlesel 1 Mayıs’ı örgütlemek için bütün gücü ile çalışıyor. Bugün de Galata ve Haliç köprülerine #1MayıstaHerkesTaksime pankartları asıldı. Emekçiler, gençler 1 Mayıs’a!"

İnşaat-İş: "Mücadeleci sendikalar olarak bu sabah Galata ve Haliç metro köprülerinden pankartlarımızı astık. #1MayıstaHerkesTaksime"

"1 MAYIS'TA TAKSİM'İ GERİ ALACAĞIZ"

Mağaza Market-Sen: "Haliç Köprüsü 1 Mayıs’ta Taksim’i geri alacağız. Az işçiyle, çok iş düzenine son vereceğiz."

TOMİS: "Mücadeleci sendikalar olarak bu sabah Galata ve Haliç Metro köprülerinden pankartlarımızı astık. Durduramayacaklar halkın akan coşkun selini..."

"TAKSİM İŞÇİYE YASAKLANAMAZ"

DGD-SEN: "Bekle zafer şarkılarıyla geçişimizi... Taksim işçiye yasaklanamaz! Taksim bizimdir! 1 Mayıs’ta herkes Taksim’e!"

DEV TEKSTİL: "Mücadeleci sendikalar olarak bu sabah Galata ve Haliç metro köprülerinden pankartlarımızı astık. Durduramayacaklar halkın akan coşkun selini... #1MayıstaHerkesTaksime"

Güncel Haberleri

CHP’li Bülbül'den 19 Mayıs mesajı: "Gençlerimizin özgür yaşaması için bu mücadeleyi sürdüreceğiz"
Ankara Mamak Ergenekon öğrencilerinin 19 Mayıs coşkusu!
Atatürk 19 Mayıs 1919'da ne yaptı?
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturmasında Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde yeni atama
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı satılıyor