Galatasaraylı İlkin Aydın'dan ‘İmamoğlu’ paylaşımı

Galatasaray'ın milli voleybolcusu İlkin Aydın, Ekrem İmamoğlu'na yönelik başlatılan soruşturma sürecine ilişkin, Dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı Kaptanı İlkin Aydın’dan Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanması sonrası paylaşım geldi.

İlkin Aydın’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, köpeğiyle çektiği fotoğrafa CHP’nin ön seçiminde oy kullanmaya gittiğini açıkladı.

'GENÇLİĞİMİZ VAR'

"Birlikte ikinci oyumuzu da kullandık" diyen İlkin Aydın, paylaşımında, “Bizim hala umudumuz var, gençliğimiz var” ifadelerini kullandı. Aydın, paylaşımına “Korkma’ notunu da düştü.

ART ARDA PAYLAŞIMLAR

İlkin Aydın, daha önce “Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerinin koruyucusu olduğunu unutma” ve “Mustafa Kemal’in askerleriyiz bitti” şeklinde paylaşımlar yapmıştı.

Güncel Haberleri

LGS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı
Memurlar İçin Tarihi 'Fazla Mesai' Kararı
Milyonlarca Öğrenci İçin LGS Maratonu Bitti: Sonuç Tarihi Belli Oldu
Kırmızı Bültenli Çete Üyeleri ve Zehir Tacirlerine Dev Darbe!
Ankara'da bir cadde ulaşıma kapatılıyor