Gece yarısı ortaya çıkan Sedat Peker'in gideceği ülke neresi?

Damga Gazetesi köşe yazarı Mehmet Mert, suç örgütü lideri Sedat Peker‘in Kıbrıs‘ın güneyinde olduğunu ve sonrasında Kanada‘ya geçeceği iddiasında bulundu.

Türkiye‘nin Damga Gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Mert, suç örgütü lideri Sedat Peker‘in Kıbrıs‘ın güneyinde olduğunu ve oradan da Kanada‘ya geçeceğini iddia etti.

Peker’in bu Pazar video yayımlamaması ve uzun süredir tweet atmaması üzerine, nerede olduğuyla ilgili gece boyunca bir çok iddia ortaya atıldı. Peker’in basın danışmanı olduğu söylenen Emre Olur ile görüşen Türkiyeli Gazeteci Alişer Delek de, Olur’un Peker’le ilgili söylediklerini paylamıştı. Olur, Peker’in Türkiye saati ile 12.00’de BAE‘li polislerce tek başına ve elektronik hiçbir araç olmadan davet edildiği yere gitmiş ve geri dönmemişti. 


Köşe yazarı Mehmet Mert tarafından gece geç saatlerde ortaya atılan bir iddia ise kafaları karıştırdı. Mert’in Abu Dabi’deki kaynaklarına dayandırdığı iddiasına göre Peker, tekne ile Kıbrıs’ın güneyine geldi ve oradan da Kanada’ya geçecek.

Güncel Haberleri

İstanbul'da Sağanak Alarmı! AKOM Tarih Verdi: Şiddetli Yağış Geliyor
Şebnem Ferah Hayranlarına Müjde! Yeni Konser Tarihleri Belli Oldu
Bitkisel İçecek Faciası Büyüyor! 30 Kişi Hayatını Kaybetti, 50 Kişi Hastanede
Milyonlarca Öğrenciyi İlgilendiriyor! Pazartesi Okula Gidecekler Dikkat: Ders Saatleri Değişti
Türkiye'de satılan en ucuz Çin malı otomobillerin fiyat listesi