Gökçek'in FETÖ ilişkisi peşini bırakmıyor

CHP İstanbul milletvekili Eren Erdem, Ankara, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e 'hayırlı iftarlar'da bulundu.

AKP kurucularından eski milletvekili Bülent Arınç  "Parelel yapıya Ankara'yı parsel parsel satmıştır" sözleri ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in FETÖ bağlantısını işaret etmişti. Arınç'ın 'kefil' olduğu damadı da FETÖ'den tutuklanmıştı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kendisi ile ilgili FETÖ arşivini silmek için çalışsa da geçmiş peşini bırakmıyor. YURT Gazetesi 2 hafta önce Gökçek'in hala Ankara Belediyesi'nin resmi internet sitesinde FETÖ'nün Türkçe Olimpiyatlarının reklamını yapıldığını gündeme getirmişti. Sessiz sedasız bir gece yarısı operasyonu ile Gökçek FETÖ'nün Türkçe Olimpiyatlarında ödül aldığı görüntüleri sildirmişti.

FETÖ ELEBAŞISI İLE YENİ RESİM

CHP İstanbul milletvekili Eren Erdem, Ankara, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in FETÖ ilebaşısı Fethullah Gülen ile çekilmiş yeni bir fotoğraf ve haberini yayınladı. Bir Ramazan ayında Gülen'in iftar yemeğine katılan Gökçek, Gülen'in hemen yanına sağ tarafına oturmuş.

Haberi paylaşan Eren Erdem, attığı tweete Mlih Gökçek'i de ekleyerek "Hayırlı iftarlar @06melihgokcek başganım.." diye yazdı.

Melih Gökçek FETÖ ile bu kadar içli dışlı olmasına rağman yakın zamanda 'Sol Siyaset ve FETÖ İlişkileri' diye kitap çıkarmıştı. 

Güncel Haberleri

Ekran bağımlısı gençlerde 'gece kaydırması' tehlikesi
Yapay zeka devlerinden hükümetlere çağrı: Sınırları aşan teknolojiye fren yapmaya hazır olun
Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?
Dilan Polat'ın ardından Engin Polat'ın sosyal medya hesabına da erişim engeli getirildi
2026 YKS tercih işlemleri başladı