Gözaltına alınan Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fidan Gül adliyeye sevk edildi

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in tutuklandığı dosya kapsamında Başkan Yardımcısı Fidan Gül de gözaltına alınmıştı. Gül, bu sabah adliyeye sevk edildi.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Beykoz Belediyesi'ne yönelik başlattığı soruşturma kapsamında Başkan Yardımcısı Fidan Gül dün gözaltına alındı.

Fidan Gül'ün İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçirilen Gül, Beykoz Adliyesi'ne sevk edildi.

Güncel Haberleri

CHP'den Anayasa Mahkemesi'ne iptal başvurusu
PTT hafta içi kaçta açılıyor ve kaça kadar açık? Cumartesi günleri PTT şubeleri hizmet veriyor mu? Hafta sonu çalışıyor mu?
Kurban Bayramı ne zaman 2025, Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı? Kurban Bayramı 2025 tatili 9 gün mü olacak?
Korgeneral İsmail Hakkı Pekin’den Önemli Açıklama
120 yıllık çay markası iflasın eşiğinde!