Habertürk spikeri Serap Belet'ten canlı yayında "istifa" çıkışı

Habertürk Spikeri Serap Belet, Yunanistan'da tren kazası sonrası istifa eden Ulaştırma Bakanının haberini sunarken, Türkiye'de hiçbir istifa olmamasına dikkat çeken bir konuşma yaptı.

Yunanistan'daki tren kazası sonrası 46 kişi hayatını kaybetmiş ve Yunan Ulaştırma Bakanı olaydan kendisini sorumlu tutarak onurlu bir davranışa imza atmış ve görevinden istifa etmişti.

Ulaştırma Bakanı Kostas Karamanlis'in istifası Türkiye'de onca olayın ardından hiç kimsenin istifa etmemesi durumunu yeniden akıllara getirdi.

Habertürk Spikeri Serap Belet de canlı yayında bu olaya atıfta bulunarak, “Dün tren kazasından sonra Yunan bakan istifa etti. Bu bana Çorlu tren kazasını hatırlattı. Bugün ise 45 binden fazla insanı kaybettik. Tek bir istifa yok!” dedi.

O sözler sosyal medyada gündem oldu.

Gündem Haberleri

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan tutuklu gençler için çağrı
CHP milletvekillerinden, Boğaziçi Köprüsü'ne 'Free İmamoğlu' pankartı
Ekrem İmamoğlu posteri açan CHP milletvekilleri hakkında soruşturma başlatıldı
İşte son anketlerde CHP, Ak Parti ve diğer partilerin oy oranları
Yarın İstanbul'da bu yollar trafiğe kapalı olacak!