Mahsur kalan Halk TV ekibi kurtarıldı

Halk TV Programcısı Serhan Asker ve Halk TV ekibinin üzerine çığ düştü. Mahsur kalan ekip, uzun çalışmaların sonunda kurtarıldı.

Halk TV Programcısı Serhan Asker ve Halk TV ekibi, Artvin'in Şavşat ilçesinde gerçekleşen Görkemli Hatıralar programının ardından Şavşat-Ardahan arasında düşen çığ nedeniyle mahsur kaldı.

Sahara Geçidi'nde çığa müdahale eden araç da çığ altında.

Naz Özdeğirmenci ile Parantez'e bağlanan Asker, "Biz Şavşat'taki yayınımızı bitirdikten sonra hemen yola koyulduk. Dün geceden bu yana kar yağışı vardı burada. Şavşat'tan biz yola çıktığımızda her şey normaldi. Yaylaları geçtikten sonra Ardahan'a yakın bir noktada yolda kalanların olduğunu gördük. Biz de yolun açılmasını bekledik. Fakat inanılmaz bir tipiyle karşılaştık. Biraz önce bizim bekleme yaptığımız noktaya çığ düştü. Bu çığ bir insan boyunun üstünde. Kar makinesi yolu açmaya çalışıyor. Yol açıldıktan sonra devam edebilir miyiz diye düşünüyoruz. İki arabayla Kars'a gidiyorduk. Kars yolunda kaldık. İnanılmaz bir tipi var. Sadece bir kar makinesi var. Manzara hiç acıcı değil. Umudumuzu koruyoruz ama ne olur bu tedbirleri önceden alalım" ifadelerini kullandı.

KURTARILDILAR

Kurtarma ekiplerinin yoğun çalışmaları sonrasında Halk TV ekibi kurtarıldı

Güncel Haberleri

İstanbul'da Sağanak Alarmı! AKOM Tarih Verdi: Şiddetli Yağış Geliyor
Şebnem Ferah Hayranlarına Müjde! Yeni Konser Tarihleri Belli Oldu
Bitkisel İçecek Faciası Büyüyor! 30 Kişi Hayatını Kaybetti, 50 Kişi Hastanede
Milyonlarca Öğrenciyi İlgilendiriyor! Pazartesi Okula Gidecekler Dikkat: Ders Saatleri Değişti
Türkiye'de satılan en ucuz Çin malı otomobillerin fiyat listesi