Haluk Levent greve baklavayla gitti

Sanatçı Haluk Levent, Yemek Sepeti ve Banabi çalışanlarının grevine destek verdi. Levent, "Biliyorsunuz 7 yıldır nerede bir grev varsa oraya gider baklava götürürüm. Size de baklava getirdim" dedi.

Yemek Sepeti ve Banabi çalışanlarının eylemleri 10. gününe girdi. Şirketin Genel Merkezi önünde yapılan eylemlere bugün Sanatçı Haluk Levent de katılarak destek verdi.

Levent, “Biliyorsunuz 7 yıldır nerede bir grev varsa oraya gider baklava götürürüm. Size de baklava getirdim. Umarım en kısa sürede sorunlarınız çözülür” dedi.

VELİ AĞBABA'DAN EYLEME DESTEK

Eyleme CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da katıldı.

Ağbaba, “Yetkililere sesleniyoruz, bu sektörde sendikalaşmanın önündeki engel kaldırılmalı. Yemek Sepeti yönetimi işçilerin haklarını vermeli” diye konuştu.

NAKLİYAT-İŞ: SİPARİŞLER YÜZDE 70 DÜŞTÜ
Nakliyat-İş Genel Başkanı Ali Rıza Küçükosmanoğlu da şirketin genel merkezi önünde yaptığı açıklamada, “Kamuoyunun duyarlılığı ve halkın tüketimden gelen örgütlü gücünü göstermesiyle Yemek Sepeti’nde tüm siparişler yüzde 70 oranında düşmüştür. Yemek Sepeti direnişçilerine destek veren tüm sanatçılarımıza, yazar ve aydınlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

İŞÇİLERİN TALEPLERİ NE?

5 bin 500 TL maaş
Prim ve yan haklar
Haklarını arayan hiçbir işçi ve kuryenin işten atılmaması
İş kollarının taşımacılığa geçirilmesi ve sendikal faaliyetin güvence altına alınması.

Gündem Haberleri

CHP Ankara Milletvekili Adnan Beker Ulaşım Esnafını TBMM'de Buluşturdu
DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak