Haluk Levent'ten ODTÜ rektörüne çağrı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) her yıl düzenlenen Uluslararası Bahar Şenliği iptal edildi. Haluk Levent, bu karara tepki gösterdi.

ODTÜ, her yıl düzenlenen bahar şenliklerinin bu yıl iptal edildiğini duyurdu. 

Rektörlük iptal edilen şenlik ile ilgili olarak, “Üniversitemizin mevcut teknik ve idari olanakları ile gerçekleştirilmesi mümkün olmadığından, 33’üncü Bahar Şenliği’nin yapılamayacağını bilgilerinize sunarız” açıklamasını yaptı.

Bu karara ise müzisyen Haluk Levent tepki gösterdi. Twitter’dan “Sayın ODTÜ rektörüne çağrımdır!” diye yazan Levent, “Ben eski okulumda konser vermeye hazırım. Bir- iki rock grubu da yanımda getiririm.. Bu festival olsun. Valla para almayacağız ve ses-ışık tesisatını da kendimiz getireceğiz.. Haydi sayın Rektörüm!” ifadelerini kullandı.

Güncel Haberleri

Narin Güran’ın babası Ankara yolunda: “Kızımın hakkı yerdedir”
İsrail bağlantılı dolandırıcılık şebekesine büyük operasyon: 201 kişi gözaltında
Hasan Atilla Uğur ve Hasan Ataman Yıldırım’a ev hapsi verildi, 2 kişi tutuklandı
Kobra Murat dehşeti yaşadı: “1 milyon dolar istiyorlar, ailemi kaçırmakla tehdit ettiler”
İsrail Bağlantısı Ortaya Çıktı, 1,5 Milyar Liralık Mal Varlığına El Konuldu