HDP binasına silahlı saldırı düzenleyen Onur Gencer'in SADAT'tan askeri eğitim aldığına ilişkin iddia

HDP İzmir İl Binası'na silahlı saldırı düzenleyen Onur Gencer'in SADAT'tan eğitim aldığı iddia edildi.

HDP İzmir İl Binası'na Onur Gencer isimli şahıs tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda parti çalışanı Deniz Poyraz hayatını kaybetmişti.

Saldırgan Gencer hakkında çarpıcı bir iddia öne sürüldü. Suriye'de silahlarla çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkan Gencer'in SADAT'tan askeri eğitim aldığı iddia edildi. 

İddianın sahibi HDP'li Hüda Kaya, ''Bunu yine bir sarhoş, deli olarak yansıtacaklardı ki bu kişinin SADAT tarafından Suriye'de silahlı eğitimden geçirilmiş biri olduğunu öğrendik'' ifadelerini kullandı. 

Güncel Haberleri

DMM'den af yasası iddialarına yanıt!
Bu yaşın üzerindekiler memur olamayacak
MSB'den yanıt gecikmedi
Elektrikli otobüsler geliyor
Ankara'nın ünlü AVM'sinin kurucusu hayatını kaybetti