HKP'den Selim Temurci hakkında suç duyurusu! Sedat Peker'in 15 Temmuz'daki 'kayıp silahlar' iddiası mahkemeye taşındı

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP), Sedat Peker'in iddialarını Yargı'ya taşımaya devam ediyor. HKP, bu kez de Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı olan Selim Temurci hakkında suç duyurusunda bulundu.

HKP Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Ayça Okur, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı olan Selim Temurci hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

"KAYIP SİLAHLARLA İLGİLİ BİLGİ SAKLIYOR"

HKP'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda açıklamada bulunan Okur, "Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in “kayıp silahlar” iddiasını doğrulayan, 15 Temmuz'un kayıp silahlarıyla ilgili bilgi saklayan, geçmişin AKP İstanbul İl Başkanı, bugününse Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı olan Selim Temurci hakkında suç duyurusunda bulunduk." dedi.

Gündem Haberleri

CHP Ankara Milletvekili Adnan Beker Ulaşım Esnafını TBMM'de Buluşturdu
DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak