Hürriyet'te Fikret Bila'nın yerine yeni isim: Teklif gitti

Doğan Medya Grubu'nun satışının ardından Hürriyet'te Genel Yayın Yönetmeni koltuğuna kimin geçeceğiyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Doğan Medya'yı satın alan Demirören'lerin iki hafta önce yapılan görüşmede Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Ababay'a teklif götürdüğü iddia edildi.

Medyaradar'ın haberine göre, 22 yıldır Posta'nın başında bulunan Ababay'a Fikret Bila'nın oturduğu Hürriyet genel yayın yönetmenliği koltuğu teklif edildi ve "Gel Hürriyet'in başına sen geç" denildi.

Ababay, daha önce yapılan görüşmede "Gazetenin içeriğine müdahale edilmeme ve hiçbir çalışana dokunulmama şartıyla" 20 Haziran'a kadar Posta'nın başında kalmayı kabul etmişti. Ababay'ın yeni teklife ne cevap verdiği ise henüz bilinmiyor.

Güncel Haberleri

Yakalanmamak için ilginç yöntem: Tekne partisine gider gibi giyindiler
O ülkede okullarda cep telefonu yasaklandı
Manisa’daki okul saldırısı sonrası 92 X hesabına erişim engeli
Manisa’daki okul saldırısında yeni gelişme! Saldırganın ailesi de gözaltında
MasterChef’ten siyasete sürpriz transfer! Eray Aksungur’un tercihi belli oldu