İBB Uyardı: Yağmur geri geliyor

Meteorolojik verilere göre, İstanbul’da dün akşam etkisini kaybeden yağışlar, öğleden sonra yeniden etkili olacak.


İ
Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İBB AKOM’un verilerine göre, İstanbul’da dün akşam saatlerinden itibaren mola veren yağışların öğleden sonra saat 15:00’ten itibaren tekrar etkili olması bekleniyor.


Güneşli gökyüzü ve ılık esen Lodos rüzgar nedeniyle 19°C’lere kadar yükselmesi beklenen sıcaklıkların akşam saatlerinden itibaren rüzgârın kuzeyli yönlere dönmesi ile birlikte 10°C’ler civarına gerileyeceği tahmin ediliyor.


Akdeniz’in ılık ve nemli havası ile kuzeyden gelen soğuk havanın bölge üzerinde karşılaşması sonucu kararsız hava koşullarının oluşması nedeniyle, yağışın ilk başladığı anlarda gök gürültülü kuvvetli sağanak yağmur geçişleri yaşanabileceği belirtiliyor.


Yağışla birlikte rüzgârın da hamle yaparak aralıklarla fırtına seviyesine (40-65 km/s) ulaşması, soğuk ve yağışlı sistemin Pazar (yarın) öğle saatlerinden itibaren bölgemizi terk etmesi bekleniyor.


 

Güncel Haberleri

Bakan Çiftçi acı haberi duyurdu: Eskişehir'de Uzman Çavuş şehit düştü
Sadettin Saran ve Ela Rümeysa Cebeci’ye 10 yıl hapis istemi
Yeni UFO belgeleri yayınlandı
Türk bayrağını sökerek yere atan şüpheli: 'Arada sırada kendimi kaybediyorum'
Haluk Levent'ten o iddia üzerine açıklama: 'Hayatım boyunca sigara dahi içmedim'