İç çamaşırlarının arasından uyuşturucu çıktı

Sosyetik güzel Kim Kardashian'ın "Skims" markasına ait iç çamaşırlarını taşıyan bir kamyon şoförünün milyonlarca dolarlık uyuşturucuyu aracında sakladığı ortaya çıktı.

Polonyalı bir kamyon şoförü, Kim Kardashian'ın "Skims" markasına ait iç çamaşırı ve giyim eşyası sevkiyatının içine 8 milyon dolardan fazla değerde kokain sakladığı için gözaltına alındı.

İngiltere'deki Ulusal Suç Ajansı'na göre, 40 yaşındaki Jakub Jan Konkel, Hollanda'dan 28 palet Skims giyim eşyası taşıyan kamyonunun içine bir miktar uyuşturucu sakladığı için Pazartesi günü 13 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ajansın açıklamasına göre, Polonya'nın kuzeyinde yaşayan Konkel, geçen Eylül ayında ünlülerin iç çamaşırlarıyla dolu kamyonuyla feribotla İngiltere'nin Essex kentindeki Harwich Limanı'na vardığında Sınır Gücü görevlileri tarafından durduruldu.

Aracını röntgenle inceledikten sonra, müfettişler kamyon şoförünün yolculuk sırasında 90 paket kokain aldığını ve bunların yaklaşık 90 kg olduğunu keşfetti.

Daha sonra paketlenmiş kokainleri kamyonun arka kapılarındaki özel olarak uyarlanmış bir bölmeye gizlice yerleştiren Konkel'in kaçakçılık yapmaya çalıştığı uyuşturucunun değerinin 8.4 milyon dolar olduğu kaydedildi.

Yetkililer, Skims sevkiyatının yasal olduğunu ve ne ihracatçının ne de ithalatçının kaçakçılık operasyonuyla bağlantılı olmadığını açıkladı.

Konkel sorgusu sırasında kokain stoğu hakkında hiçbir şey bilmediğini söylerken daha sonra 4.500 Euro karşılığında uyuşturucu kaçakçılığı yapmayı kabul ettiğini itiraf etti.

Güncel Haberleri

Gazeteci Abdullah Ağırkan’ın acı günü: Babası Hasan Ağırkan son yolculuğuna uğurlandı
Danıştay'dan üniversite öğrencilerine emsal karar: Disiplin cezaları sicilden silinebilecek
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Kırmızı bültenle aranan 33 kişi dahil 63 kişi Türkiye'ye getirildi
Yasa dışı bahis operasyonu: 214 sosyal medya hesabına erişim engeli
Deniz Göktaş, tahliyesinin ardından Erkan Baş ve Sera Kadıgil ile buluştu