İkizdere'de Bakan Karaismailoğlu paniği! Cengiz İnşaat kestiği ağaçları bölgeden kaçırıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu'nun İkizdere'ye geleceğini açıklaması sonrası Cengiz İnşaat bölgede temizlik yapmaya başladığı görüldü.

Rize'nin İkizdere ilçesinde Cengiz İnşaat'ın kurmak istediği taş ocağına karşı bölge halkının mücadelesi devam ederken, bugün önemli bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında taş ocağına karşı direnen köylülüleri 'marjinal gruplar' diye adlandıran Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun İkizdere'ye gideceği öğrenildi. Karaismailoğlu'nun bölgeye geleceği haberlerinin ardından Cengiz İnşaat temizliğe başladı.  Bölgede kestiği ağaçları gizlemek isteyen Cengiz İnşaat, kesilen ağaçları kamyonlarla kaçırmaya başladı. Ayrıca Bakan Karaismailoğlu'nun bölgeye gelmek için 2 ambulans ve 20 araç ile yola çıktığı öğrenildi. 

Güncel Haberleri

Kayıp Büşra Bebek Soruşturmasında Yeni Gelişme! Gözaltı Sayısı 10’a Çıktı
Kurtlar Vadisi Senaristlerinin Kaşif Kozinoğlu İfadesi Ortaya Çıktı: "Tesadüfen Denk Geldi"
Seferihisar Belediyesi'ne Rüşvet Operasyonu: 47 Şüpheli Adliyede
Sebze ve Meyve Piyasasında Büyük Operasyon: 41 Firma Yöneticisine Gözaltı Kararı
Kurtlar Vadisi senaristleri ifadeye çağrıldı! Yıllar sonra gelen Kaşif Kozinoğlu soruları