İlaç krizine karşı fiyatlrda yeni düzenleme

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre, beşeri tıbbi ürünlerin fiyatlandırılmasında kullanılacak Türk Lirası cinsinden 1 avro değeri aralık ayında yüzde 36,77'ye yükseltildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mecliste dün gazetecilere yaptığı açıklamada, ilaç temini konusunda yaşanan sıkıntının çözümüne yönelik ilk adımın 1-2 gün içinde atılacağını belirterek, bir düzenleme yapılacağının ipucunu vermişti.

Yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı sonrasında sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Koca, "İlaç bulunamaması probleminin çözümü için ilk adım Sayın Cumhurbaşkanı'mızın imzası ile atıldı. Şubat ayında yapılması gereken fiyat güncellemesi erkene çekildi. Diğer adımlar da yolda. Çözeceğiz kimse endişe etmesin." değerlendirmesinde bulundu.

Güncel Haberleri

Sindoor Operasyonu’nun perde arkası ortaya çıktı: Hedefler nasıl belirlendi?
İtalya'da son 76 yılın en sıcak yaz mevsimi yaşandı
8 yıllık firar İstanbul’da sona erdi: Kadın kılığında yakalandı
Vanlı Kara Haydar gözaltına alındı: Düğününde takılan altınlar da mercek altında
KYK yurt sonuçları açıklandı