İmamoğlu sosyal medyadan seslendi: Bütün engelleme çabalarına rağmen...

Tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda mobil uygulama ile çalışacak 2500 yeni taksinin ihalesinin başlayacağını duyurdu.

Tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda mobil uygulama ile çalışacak 2500 yeni taksinin ihalesinin başlayacağını duyurdu. 

İmamoğlu şunları yazdı: 

"Bütün engelleme çabalarına rağmen İstanbul’a yeni taksiler kazandırmak için verdiğimiz mücadelede ciddi bir kazanım elde etmiştik.

Mobil uygulama ile çalışacak 2500 yeni taksinin ihalesi başlıyor. Dileyen herkesin girebileceği bu ihalelere ilgili vatandaşlarımızı davet ediyorum."

Gündem Haberleri

Kuzey Anadolu Fay Hattı...
Mansur Yavaş, Saraçhane'ye katılamama sebebini açıkladı
Özgür Özel’den sert çıkış: İktidar 100 gün önce yenilgiyi kabul etti!
Saraçhane mitingine katılmak yasak!
Bursa'da ikinci deprem! İstanbul sallandı...