İmamoğlu'na 15 Temmuz daveti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma törenleri kapsamında, 14 Temmuz’da İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın şehit ailelerine vereceği yemeğe, 15 Temmuz’da ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı programlara davet edildi.

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma törenleri kapsamında, 14 Temmuz'da İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın 15 Temmuz Şehit ailelerine akşam yemeği verecek. İmamoğlu’nun yemeğe katılacağı öğrenildi.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA TÖRENLERİ
15 Temmuz'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı da Saraçhane İBB önünde saat 11.30'da 15 Temmuz Anma Töreni gerçekleştirecek.

CUMHURBAŞKANLIĞI PROGRAMINA İMAMOĞLU DA KATILACAK
Cumhurbaşkanlığı, 15 Temmuz Anma Törenleri ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Atatürk Havalimanı'nda bir anma töreni düzenlenecek. Ardından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde,15 Temmuz Şehitler Müzesi açılışı yapılacak.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, davet edildiği Cumhurbaşkanlığı ve İstanbul Valiliğinin programlarına katılacağı öğrenildi.

Güncel Haberleri

Ahbap soruşturması: Noterde yakalanan şüpheli tutuklandı
Nasuh Mahruki tutuklandı!
Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu için karar verildi
Meteoroloji açıkladı: Yağışlar geliyor
Akademisyen Emel Memiş'in tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi