İmamoğlu’ndan 1 Mayıs SMS’i

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbulluların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü bir SMS'le kutladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbulluların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü bir SMS'le kutladı. Yunus Emre'den alıntı içeren mesajda, hak, hukuk, adalet çağrısı yapıldı.

Dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin çevresinde çalan 1 Mayıs marşları büyük yankı uyandırmıştı. Bugün ise İBB’den gelen Ekrem İmamoğlu imzalı mesaj dikkat çekti. İBB başkanı Ekrem İmamoğlu İşçi Bayramı’nı aşağıdaki mesajla kutladı.

'BÖLÜŞMEYİ BİLECEĞİZ'

“Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz” Yunus Emre’nin dediği gibi bölüşmeyi bileceğimiz, hak hukuk ve adaletin işçiler gibi tüm insanlığı kapsayacağı nice 1 Mayıslara.

Güncel Haberleri

Narin Güran’ın babası Ankara yolunda: “Kızımın hakkı yerdedir”
İsrail bağlantılı dolandırıcılık şebekesine büyük operasyon: 201 kişi gözaltında
Hasan Atilla Uğur ve Hasan Ataman Yıldırım’a ev hapsi verildi, 2 kişi tutuklandı
Kobra Murat dehşeti yaşadı: “1 milyon dolar istiyorlar, ailemi kaçırmakla tehdit ettiler”
İsrail Bağlantısı Ortaya Çıktı, 1,5 Milyar Liralık Mal Varlığına El Konuldu