İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alırken geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu etiketlemiş ve İmamoğlu'na yaranmaya çalışırken "Her şok çok güzel olacak" demişti.
İMAMOĞLU'NDAN UMDUĞUNU BULAMADI
Fakat İmamoğlu, Katz'ın bu tuhaf girişimine çok net bir yanıt vermiş ve şöyle demişti:
"Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bayrağına ve Cumhurbaşkanı’na hakaret eden bu açıklamanızı size aynen iade ediyorum. Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman."
YAVAŞ VE CHP GENÇLİK KOLLARINI ETİKETLEDİ
Katz'dan bu kez de ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı etiketleyen bir paylaşım daha geldi.
Son paylaşımında da Instagram'ın erişime engellenmesi nedeniyle Erdoğan'a tepki gösteren Katz, bu kez de İmamoğlu'yla beraber Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı da etiketledi. Etiketlenenler arasında CHP Gençlik Kolları da yer aldı.