İmralı'da bayram açılımı

Abdullah Öcalan'ın ailesi, İmralı'ya harekete geçti...

İmralı adasında tutuklu bulunan terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan ve İmralı’da tutuklu bulunan Hamili Yıldırım, Ömer Hayri Konar ve Veysi Aktaş’ın aileleri, bayram görüşü vesilesiyle İmralı’ya doğru hareket etti. 

Tutukluların aileleri cuma günü Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’na avukatları aracılığıyla başvurmuştu. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, ailelerin başvurusuna olumlu cevap vermişti. Aileler, sabah saatlerinde Gemlik Jandarma Karakolu'na giderken işlemlerin ardından Gemport Limanı’ndan İmralı’ya doğru harekete geçti.

ÖCALAN’IN KARDEŞİ İMRALI YOLUNDA
İmralı’ya gidenler arasında Abdullah Öcalan’ın kardeşi Mehmet Öcalan Hamili Yıldırım’ın kardeşi Polat Yıldırım, Ömer Hayri Konar’ın kardeşi Emin Konar ve Veysi Aktaş’ın kardeşi Salihe Saltık olduğu bildirildi.

Ömer Hayri Konar ve Veysi Aktaş İmralı'ya “sekreterya” olarak gittikleri tarih 15 Mart 2015'ten, Hamili Yıldırım da İmralı'ya götürüldüğü 15 Temmuz 2015'ten bu yana aileleriyle yine bir bayram görüşü vesilesiyle ilk defa 5 Haziran'da görüşebilmişti.

Güncel Haberleri

Türkiye'nin en yaşanabilir 10 şehri belli oldu
Erdoğan Kılıçdaroğlu'na sahip çıktı
'Beni betona gömmek istiyor'
'Keşke 13 yıl halkı sevindirseydiniz'
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem