İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı’ndan Türk Mevkidaşı’na Taziye Mektubu

İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Muhammed Mokhber, Türkiye’de meydana gelen büyük depremin ardından Türk mevkidaşı Fuat Oktay'a taziye mektubu gönderdi.

İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Muhammed Mokhber, Türkiye’de meydana gelen büyük depremin ardından Türk mevkidaşı Fuat Oktay'a gönderdiği  taziye  mektubunda, İran İslam Cumhuriyeti'nin, Türkiye Cumhuriyeti halkının acısını paylaştığını ve bu ülkeye acil yardım göndermeye hazır olduğunu ifade etti. 


Mokhber mektubunda, “Kardeş ülke Türkiye'de  meydana gelen ve çok sayıda insanın hayatını kaybetmesine  ve yaralanmasına neden olan  acı deprem  hadisesi, şahsımı  ve İslam Cumhuriyeti halkını derinden üzmüştür. Zat-ı Aliniz  ve kederli Türkiye halkına samimi duygularımla taziyelerimi sunuyor,  depremde hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan rahmet, geride kalanlarına sabır ve yaralılara acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı. 

Gündem Haberleri

Yurt Gazetesi Temsilcisi Abdullah Ağırkan’dan AK Parti İBB Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş’a Ziyaret
3 sizden 3 bizden görevlendirin...
RTÜK'ten Sözcü TV, Halk TV, NOW TV ve Tele1'e ceza
Cem Küçük'ten dikkat çeken bakanlık önerisi geldi
Mekanizma kurulacak