İslami grup Fanta Fest'i hedef gösterdi! İptali için çağrı yaptılar

Türkiye festivallerin iptaline tepki gösterirken ‘Müdafaai İslam Hareketi’ isimli bir oluşum Fanta Fest'i hedef aldı, Malatya’daki Fanta Fest’in iptali için çağrıda bulundu.

Eskişehir’de Anadolu Fest, Balıkesir’de Zeytinli Rock Festivali gibi ünlü festivaller yasaklanırken, Apolas Lermi, Melek Mosso, Gülşen gibi sanatçıların konserleri de iptal edilmişti. Son olarak Milyon Fest Fethiye’nin iptal edildi. Türkiye festivallerin iptaline tepki gösterirken ‘Müdafaai İslam Hareketi’ isimli bir oluşum Fanta Fest'i hedef aldı, Malatya’daki Fanta Fest’in iptali için çağrıda bulundu.

Oluşumun sözcüsü Erdem Özveren Twitter hesabından Milyon Fest’in iptal ettirdikleri 14’üncü festival olduğunu belirterek, ‘yeni hedeflerinin’ Malatya’da düzenlenecek Fanta Gençlik Festivali’ni iptal ettirmek olduğunu söyleyerek çağrıda bulundu:

“Sevgili Malatyalılar şimdi sıra sizde 25 Ağustos Perşembe Günü Başlayacak Malatya Fanta Gençlik Festivali’nin iptali için yasal bir hak olarak yarın valiliğin numarasını arayıp iptalini isteyin.”

Güncel Haberleri

Ferdi Zeyrek'in sağlık durumunda son durum
Güncel motorin, benzin fiyatları ne kadar oldu?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e geçmiş olsun telefonu
Çanakkale'de 5.2 büyüklüğünde deprem!
CHP camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz