Istakoz paylaşımıyla tepki çeken Şebnem Bursalı, Erdoğan'dan özür diledi

Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve tepki toplayan AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Erdoğan ile görüşerek özür diledi.

Monaco'da yediği ıstakozu sosyal medyadan paylaşmasıyla gündemi meşgul eden AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Meclis’e gelerek AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan özür dilediği öğrenildi.

Sözcü’den Veli Toprak’ın haberine göre, AKP Meclis Grup toplantısı bittikten sonra Erdoğan, salonun karşısında bulunan odada bazı milletvekilleriyle özel görüşmeler yaptı. Yaklaşık 40 dakika boyunca, vekiller odaya tek tek girerek Erdoğan’a taleplerini ilettiler, seçim bölgeleriyle ilgili bilgiler verdiler.

Bursalı da özel görüşme yapanlar arasında yer aldı ve özür diledi. Bursalı, odaya AKP Ankara Milletvekili Osman Gökçek ile birlikte girdi. Gökçek "Efendim Şebnem Hanım çok üzgün, görüyorsunuz…" dedi.

Bursalı’nın da başını öne eğerek “Çok üzgünüm…” ifadesiyle özür dilediği öğrenildi.

Erdoğan ise bu sözlere karşı hiçbir yorum yapmadı ve cevap vermedi. Gökçek ve Bursalı daha sonra odadan çıkmak zorunda kaldı.

İlgili Haberler

Asgari ücretliye yok! Istakozlu, yarım milyonluk saatli vekillerin maaşına zam geliyor!

Güncel Haberleri

CHP'den Anayasa Mahkemesi'ne iptal başvurusu
PTT hafta içi kaçta açılıyor ve kaça kadar açık? Cumartesi günleri PTT şubeleri hizmet veriyor mu? Hafta sonu çalışıyor mu?
Kurban Bayramı ne zaman 2025, Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı? Kurban Bayramı 2025 tatili 9 gün mü olacak?
Korgeneral İsmail Hakkı Pekin’den Önemli Açıklama
120 yıllık çay markası iflasın eşiğinde!