İstanbul ve Ankara Valiliği'nden açıklama: Bir sonraki duyuruya kadar yasak

İstanbul ve Ankara Valiliği'nden art arda açıklamalar yapılıyor. İstanbul Valiliği, bir sonraki duyuruya kadar motokuryelik yapılmayacağını, motosiklet ve elektrikli scooter kullanılmayacağını açıkladı. Ankara'da ise İstanbul istikametine gidişin yasak...

İstanbul ve Ankara Valiliği'nden art arda açıklamalar yapılıyor.

İstanbul Valiliği, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle, başta motokuryelik hizmeti yapan araçlar olmak üzere, motosiklet ve elektrikli scooterların trafiğe çıkmasına bir sonraki duyuruya kadar müsaade edilmeyeceğini duyurdu.

VALİ YERLİKAYA PAYLAŞTI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "#İstanbul'daki yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyleTrafik seyir ve can güvenliğini sağlamak için, Bir sonraki duyuruya kadar motokuryelik yapılmayacak, motosiklet ve elektrikli scooter'lar kullanılmayacaktır" ifadelerini kullandı. 

ANKARA VALİSİ VASİP ŞAHİN'DEN AÇIKLAMA 

Bir açıklama da Ankara Valisi'nden geldi. Yapılan açıklamada, "Gerede-Düzce arası otoyol ve Devlet yolu yoğun kar ve tipiden dolayı ulaşıma kapandığı için İlimizden İstanbul istikametine yeni bir duyuruya kadar yola çıkılmaması gerekmekte olup; yola çıkmış araçlar ise görevlilerimizce yönlendirilen yerlerde bekletilecektir." denildi. 

Gündem Haberleri

Kurultayda kaybeden Koray Aydın'ın destekçileri yeni yol çizecek
Tek bir çöp kovası, asgari ücretten pahalı
İşte Türkiye'nin en borçlu belediyesi
Limak’ın otelinde ‘milliyet farkı’ 2016'dan beri varmış!
CHP, 1 Mayıs'ta Taksim'de!