İstanbul'da feci olay... Reddedilince...

İstanbul Zeytinburnu'nda, askerden izne gelen Muhsin S, eski sevgilisinin işyerine giderek tekrar sevgilisi olmasını istedi. Ret cevabı alınca yanında getirdiği tabancayı çıkartarak önce eski sevgilisinin başına ateş etti, daha sonra da başına dayadığı tabancayı ateşledi. Nuran D. ölürken, Muhsin S, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Polisin ulaştığı bilgilere göre; Muhsin S, vatani görevini yapıyordu, İstanbul'a izne gelmişti. Muhsin S. eski sevgilisini arıyor ve tekrar sevgili olmak istiyordu. Ancak eski sevgilisi Nuran D. bu teklifleri kabul etmiyordu. Muhsin S, izninin son günü Nuran D.'nin çalıştığı Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi'ndeki tekstil fabrikasına gitti.

Nuran D.'yi dışarı çağırdı. Buluşmada, Nuran D.'ye tekrar sevgili olmak istediğini söyledi, Nuran D. kabul etmedi. Muhsin S, ısrar etti, Nuran D'den olumsuz yanıt almaya devam edince yanında getirdiği tabancayı çıkardı ve eski sevgilisini başından vurdu. Nuran D. kanlar içinde yere yığılırken, Muhsin S. bu kez tabancayı kendi başına dayayarak ateşledi.

Nuran D. hayatını kaybetti, Muhsin S. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Polis soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Güncel Haberleri

Bakan Çiftçi acı haberi duyurdu: Eskişehir'de Uzman Çavuş şehit düştü
Sadettin Saran ve Ela Rümeysa Cebeci’ye 10 yıl hapis istemi
Yeni UFO belgeleri yayınlandı
Türk bayrağını sökerek yere atan şüpheli: 'Arada sırada kendimi kaybediyorum'
Haluk Levent'ten o iddia üzerine açıklama: 'Hayatım boyunca sigara dahi içmedim'