İstanbul'da sağanak şiddetini artırdı... Birçok ilçede su baskınları yaşanıyor

Marmara ve Ege genelinde sabah başlayan yağıştan İstanbul da nasibini alıyor. Mega kentte günün ilk saatlerinden beri hafif şekilde aralıklarla devam eden yağış an itibarıyla şiddetini artırdı.

Meteorolojinin dün Marmara Bölgesi için yaptığı gök gürültülü sağanak uyarılarının ardından, sabah saatlerinden itibaren kentin bazı bölgelerinde aralıklı olarak yağış başladı.

Avrupa Yakası'nın Fatih, Zeytinburnu, Bayrampaşa, Güngören, Beşiktaş ve Şişli ilçelerinde hafif şekilde görülen yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, korunmak için otobüs duraklarına ve dükkan tentelerinin altına sığındı.

Bazı vatandaşlar zor anlar yaşadı

Büyükçekmece'de kot farkından dolayı yolun aşağısında kalan bir iş yerinin önünde su birikintisi oluştu. İş yerini su basmaması için vatandaşlar kovayla tahliye çalışması yaptı.

Bazı bölgelerde aralıklarla süren yağış, öğleden sonra özellikle kentin Silivri, Büyükçekmece, Çatalca gibi batı kesimlerinde yerini sağanağa bıraktı. Büyükçekmece'de etkisini artıran sağanak nedeniyle caddeler suyla kaplandı. Sürücüler, Muratçeşme Kavşağı'nda oluşan su birikintisi nedeniyle ilerlemekte zorluk çekti.
 

Güncel Haberleri

Serhat Mustafa Kılıç evinde ölü bulundu! Ünlü oyuncunun ölümü şüpheli
Estetik operasyon sonrası nefes alamadı: Yoğun bakımlık oldu
Zehirli yılanlar ne zaman saldırıyor? 40 bin testten çıkan şaşırtıcı sonuç
Ruhi Çenet’in belgeseli ABD’de de gündem oldu! Tartışmaların ardından dikkat çeken açıklama
Kahramanmaraş okul saldırısı davasında tepki çeken karar: Anne tahliye edildi