İstanbul'da saldırıya uğrayan İYİ Parti kurucusundan ilk açıklama

Akşam saatlerinde Beylikdüzü'nde 8 kişilik bir grup tarafından saldırıya uğrayan Metin Bozkurt, saldırının ardından ilk açıklamasını yaptı.

İstanbul Beylikdüzü'nde iş yerinin otoparkında 8 kişinin saldırısına uğrayan İYİ Parti kurucularından Metin Bozkurt, kendisine yapılan saldırının Yavuz Selim Demirağ ve Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı ile aynı düzlemde olduğunu söyledi.

Akşam saatlerinde Beylikdüzü'nde saldırıya uğrayan Metin Bozkurt, saldırının ardından ilk açıklamasını yaptı.

Metin Bozkurt, "Dün akşam saat 21.00 sıralarıydı. İş yerimde kalabalık bir arkadaş grubuyla oturuyordum. O sırada bir şey almam gerekti ve otoparkta arabaya doğru yöneldim. Arabaya gelmeden takım elbiseli 35-40 yaşlarında 4 kişi gördüm, dikkatimi çekti.  Dönüp baktığımda bir tanesi 'abi ateşin var mı?' dedi. Bende çakmağımı çıkarmak için elimi cebime attım. Tam o sırada önden ve arkadan kalabalık bir grubun saldırısına uğradım. Olay bu şekilde gelişti. Milliyetçi camia beni tanır. Ömrümüz 4 sene öncesine kadar milliyetçi camianın içerisinde geçti. İlk aldığım darbe sopayla oldu diğerleri muhtemelen yumruk ve tekmelerle" dedi.

Metin Bozkurt, "Bana yapılan saldırı 15 gün önce Yavuz Selim Demirağ'a yapılan saldırıyla veya ondan bir ay kadar önce Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırılarla aşağı yukarı aynı düzlemde" diye konuştu. Bozkurt, "Dün akşam hastaneye polisler geldi orada ifademi verdim. Birazdan avukatım ile beraber tekrar emniyete gideceğim kamera kayıtları var" ifadelerini kullandı. Polisin saldırganları yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi.

Güncel Haberleri

Narin Güran’ın babası Ankara yolunda: “Kızımın hakkı yerdedir”
İsrail bağlantılı dolandırıcılık şebekesine büyük operasyon: 201 kişi gözaltında
Hasan Atilla Uğur ve Hasan Ataman Yıldırım’a ev hapsi verildi, 2 kişi tutuklandı
Kobra Murat dehşeti yaşadı: “1 milyon dolar istiyorlar, ailemi kaçırmakla tehdit ettiler”
İsrail Bağlantısı Ortaya Çıktı, 1,5 Milyar Liralık Mal Varlığına El Konuldu