İşte Erdoğan'ın miting performansı! Anahtar, şehit tabutu, Kur'an-ı Kerim ve şimdi de seccade

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitinglerde zaman zaman yaptığı çıkışlar muhalefetin büyük tepkisine yol açıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitinglerde zaman zaman yaptığı çıkışlar, dini ve milli motifleri mitinglerde kullanması büyük bir kesim tarafından tepkiyle karşılanıyor.

ŞEHİT CENAZESİNDE MİTİNG (17 Ağustos 2015)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şemdinli’de şehit olan Başkomiser Ahmet Çamur’un Trabzon Çaykara’daki cenaze törenine katıldı. Burada konuşan Erdoğan terörle mücadele mesajları verdi.  Erdoğan’ın konuşması sırasında çekilen bir fotoğraf ise çok tartışılmıştı.

EREN BÜLBÜL'ÜN ANNESİNE ANAHTAR (13 Haziran 2018)

Erdoğan'ın Trabzon'un Maçka ilçesinde, PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül'ün annesine anahtar teslimi de çok konuşulmuştu. Erdoğan, 24 Haziran seçimleri öncesi miting için geldiği Trabzon'da şehit Eren Bülbül’ün ailesi için şehit olduğu yerde yaptırılan evin anahtarını anne Ayşe Bülbül’e teslim ederken verdiği fotoğraf karesi tepkiye yol açmıştı.

BATMAN MİTİNGİNDE KURAN GÖSTERDİ (4 Haziran 2015)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Batman’da seçim mitingi havasında gerçekleştirilen programında yine muhalefeti hedef almıştı. Erdoğan’ın Batman’daki hedefi dönemin HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’tı. HDP’nin seçim bildirgesinde yer alan "Diyanet İşleri Başkanlığı’nın kapatılmasına" ilişkin ifadeye, "Bunların dinle işi yok. Kapatacağız dedikleri Diyanet Kürtçe Kuran-ı Kerim bastı" diyen Erdoğan Batmanlılara elinde tuttuğu Kürtçe Kuran-ı Kerim’i göstermişti.

BAĞCILAR MİTİNGİNDE SECCADE ÇIKARDI (2 Nisan 2023)

Son olarak Erdoğan'ın hedefinde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun kalabalıkta yanlışlıkla fotoğraf çektirirken seccadeye basması üzerinden, Kılıçdaroğlu özür dilemesine rağmen bu konunun üzerine gitti. Erdoğan, Bağcılar'daki mitingde kürsüye seccade çıkardı. Yine muhalefetten birçok kişi Erdoğan'ı dini istismar etmekle suçladı.

Gündem Haberleri

3 büyükşehirde aynı parti önde
Ölü ve yaralılar var
Samsun'da CHP'nin imza standına saldırı
Her an müjdeleri alabilirsiniz ve alacaksınız
Dağdan gelen bu ülkenin evlatlarını bağrımıza basacağız