İşte İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve yeni ekibi

İçişler Bakanı Ali Yerlikaya yeni ekibi ile birlikte kameranın karşısına geçti, birlikte poz verdiler. Yerlikaya o pozu sosyal medya hesabından paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İçişleri Bakanlığı'na atadığı Ali Yerlikaya, yeni ekibi ile ilk fotoğraf karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Yerlikaya'nın Süleyman Soylu'nun ekibine veda etmesinin hemen ardından yeni ekibi ile paylaşımda bulunması dikkat çekti.

Yerlikaya, paylaşımına şu notu düştü:

"Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan’ın tensip ve takdirleriyle; İçişleri Bakanlığımıza Bakan Yardımcıları olarak atanan kıymetli mesai arkadaşlarım Sayın Bülent Turan, Sayın Mehmet Aktaş, Sayın Mehmet Sağlam ve Sayın Münir Karaloğlu’nu tebrik ediyor, kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. #TürkiyeYüzyılı’nın inşasında, ülkemizin huzur ve güvenliği için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. BİZ BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ #TürkiyeninHuzuru."

Gündem Haberleri

4 kent AKP'den CHP'ye geçiyor
Bunu yapana ağır cezalar yolda
Benimle uğraşmaktan vazgeç, İzmir'e hizmet et
Bu kez yer Gaziantep!
Yeni mahkemeler kuruldu