İşte kapitalizmin resmi: Ehliyetsiz trafiğe çıkarıldı, TIR'ın altında kaldı

İstanbul Arnavutköy’de bir dürümcüde çalışan 16 yaşındaki Burak Demir ehliyeti olmadığı halde motosikletle servise gönderildi ve bir TIR’ın altında kalarak yaşamını yitirdi. Genç işçi statüsündeki Demir'in çalıştırılması için ailesinden gerekli muvafakatnamenin de alınmadığı öğrenildi.

İstanbul’da bir dürümcüde çalışan 16 yaşındaki Burak Demir, ehliyeti olmadığı halde bugünkü kuvvetli yağışta motorsikletle servise gönderildi.

Arnavutköy-Haraççı yolunda orta şeritte seyir halindeyken sağ şeritten çıkan bir dolmuşun çarpması sonucu sol şeride savrulan Demir, bir TIR’ın altında kalarak yaşamını yitirdi.

Demir’in bazı haber ajanslarındaki haberlerde belirtildiğinin aksine 18 yaşında değil 16 yaşında olduğu öğrenildi.

Yasal tanımlamaya göre “genç işçi” statüsündeki Demir’in gerekli olan aile muvafakatnamesi olmaksızın çalıştırıldığı da ortaya çıktı.

Olay yerinde hayatını kaybeden Burak Demir’in cansız bedeni, sağlık ekipleri ve polisin incelemelerinin ardından Arnavutköy Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Burak Demir’in cenazesi, yarın öğle namazının ardından Sancaktepe Camii’nden kaldırılarak Arnavutköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Güncel Haberleri

Bu sene bazı ürünlerde sıkıntı yaşayacağımız anlaşılıyor
Sucuk diye vatandaşa ne yedirmişler
Piyade Uzman Çavuş Şehit Oldu
Çok sayıda ilde de hissedildi
Diyanet İşleri Başkanlığı'na 'Pedofiliye geçit yok' pankartı asıldı