İstifası istenen Balıkesir Belediye Başkanı'nın akıbeti belli oldu!

İstifası istenen 6 belediye başkanından sonuncusu olan Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un pazartesi günü istifasını sunacağı açıklandı.

AKP’deki istifa operasyonunda şimdiye kadar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti.  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise hafta sonunda istifasını açıklayacağını duyurdu.

BALIKESİR DE PAZARTESİ İSTİFA EDİYOR

6 kişilik listede geriye bir tek Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur kalmıştı. Uğur için beklenen açıklama az önce geldi. AKP cephesinden yapılan açıklamada; Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un da pazartesi günü istifasını sunacağı belirtildi.

Güncel Haberleri

Çocukların giydiği kostümün satışı yasaklandı: Bakanlık piyasadan toplatılmasına karar verdi
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Aranan 65 suçlu Türkiye'ye iade edildi
Ünlü isimlerin uyuşturucu testi sonuçları belli oldu
Seda Sayan: Öngörüsü yüksek bir kadınım, Haluk Levent bana güven vermedi
Emniyet'in 46 yıllık yönetmeliği yürürlükten kaldırıldı