İYİ Parti kurucusu Taylan Yıldız istifa etti: "Benim başka bir meselem var"

İYİ Parti'nin kurucularından Taylan Yıldız, partisinden istifa etti. Yıldız, "Benim başka bir meselem var: Ankara’nın gençleri duymaması meselesi" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'nin kurucularından Taylan Yıldız, partiden istifa ettiğini duyurdu.

Yıldız, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kurucusu olduğum İYİ Parti üyeliğinden istifa ediyorum. Bir hafta geçti. Tüm sorularınıza bu video ile cevap vererek, sonrasında yapacaklarımızı sizlerle paylaştım" dedi.

"Sebebi kişisel değil, sistemsel" diyen Yıldız, "Bilinsin isterim ki benim kişilerle hiçbir zaman meselem olmadı. Benim başka bir meselem var: Ankara’nın gençleri duymaması meselesi" ifadelerini kullandı.

Yıldız, şunları söyledi: "Bu meseleyi çözmek için, yeni bir gelecek için birlikte olmaya, çabalamaya, mücadele etmeye devam edelim. Ve umudu elden bırakmayalım, daha yeni başlıyoruz!"

Gündem Haberleri

PEKİNTAŞ HOLDİNG’TE PATRON-GENEL MÜDÜR İLİŞKİSİ AYYUKA ÇIKTI!
Bakanlık birimleri sahillerde: İşgalcilere göz yumulmayacak
CHP’li Orhan Sarıbal yarın basın toplantısı düzenleyecek
Durdu Özbolat’ın Acı Günü
"Elimizi taşın altına koyuyoruz..."