İYİ Partili Çömez'den, Soylu'nun yardımcısı Çataklı'nın kardeşiyle ilgili açıklama

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'nın CHP'li Özgür Özel tarafından FETÖ'cü olduğu iddia edilen kardeşi Osman Çataklı hakkında konuştu.

İYİ Partili Çömez, Halk TV'de katıldığı programda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yardımcısı İsmail Çataklı2nın kardeşi ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı:

Çataklı’yla ilgili açıklamalarda bulunan Çömez şunları söyledi:

"PARİS'İN KUZEYİNDE BİR KÜÇÜK İLÇEDE EVİ VAR"

"Osman Çataklı nerede? Kimse bu konuyla ilgili bir şey söylemedi daha. Osman Çataklı Fransa'da. Osman Çataklı'nın, Paris'in kuzeyinde bir küçük ilçede evi var. Taahhüt işleri yapıyor, ev alım satım işleri yapıyor."

"DEVASA FETÖ OKULLARININ KURUCUSU OSMAN ÇATAKLI"

"Paris'te bir merkez var. Bu merkez büyük bir merkez ve burası aynı zamanda Afrika'da kurulmuş FETÖ okullarını koordine eden merkez. Fransızca konuşan ve Fransa'nın hakimiyetinde kalmış Mali'nin başkenti Bamako'da büyük devasa FETÖ okulları var. Bu okulların kurucusu Osman Çataklı."

Gündem Haberleri

Hastaneden açıklama geldi
Kurban Bayramı'nın ilk gününde acı bilançoyu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu
'Terörsüz Türkiye' mesajı verildi
CHP ile AKP arasındaki fark herkesi şaşırttı
İmamoğlu’ndan videolu ‘mega proje’ paylaşımı