İzmir Valiliği'nden LGBT yürüyüşüne yasak

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Onur Haftası öncesinde 'yasak' kararı aldıklarını duyurdu. İzmir Valiliği, il genelinde yapılacak toplantı, gösteri ve yürüyüşleri yasakladı.

İzmir'de Onur Yürüyüşü yasaklandı. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, sosyal medya hesabından; “Valiliğimizin yetkisi çerçevesinde, yasalara ve toplumun değerlerine aykırı hiçbir toplantı, gösteri ve yürüyüşe izin verilmeyecektir” açıklamasını yaptı.

"TOPLUMUN DEĞERLERİNE AYKIRI HİÇBİR YÜRÜYÜŞE İZİN VERİLMEYECEK"

Köşger’in açıklaması şöyle:

“Valiliğimizin yetkisi çerçevesinde, yasalara ve toplumun değerlerine aykırı hiçbir toplantı, gösteri ve yürüyüşe izin verilmeyecektir. Yasalara aykırı davrananlar hakkında da kolluk güçleri yetkileri çerçevesinde her türlü müdahaleyi yapacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Güncel Haberleri

'Son 40 ayın en düşük enflasyon seviyesine ulaştık'
Türkiye’nin ünlü çay markası satılıyor!
İBB soruşturmasında bir tutuklama daha
CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ'dan Samsun için “Adalet Zinciri” çağrısı
Dev şirket binlerce kişiyi işten çıkaracak